یک عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به جمعیت شناور 12 میلیون نفری پایتخت گفت: حل مشکلات مردم در حوزه سلامت، موضوعی نیست که وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی به تنهایی بتوانند آن را هدایت کنند، بلکه موضوعی فرا دستگاهی است و نیاز به تعامل دستگاههای متعدد دارد. دکتر رحمتالله حافظی افزود: آلودگی هوا یک تهدید جدی برای مردم تهران است و وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند آن را حل کند و لازم است همه دستگاهها با همکاری و تعامل یکدیگر و با محوریت یک نهاد مدافع حقوق مردم همچون شورای شهر به حل این مشکل کمک کنند...
وی که در آخرین جلسه شورای شهر به عضویت کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا در آمد، اظهار کرد: با توجه به افزایش اعضای شورای شهر از 15نفر به 31 نفر و نیز ارتقای تخصصی شورا،از تخصص همه افراد استفاده شود. عضو کمیسیون سلامت و محیطزیست شورای شهر تهران تصریح کرد: وظیفه دولت سکان داری است نه پارو زدن و پارو زنی باید بر عهده مردم و بخش خصوصی گذاشته شود و به عبارتی عملیات اجرایی به خود مردم واگذار شود تا دولت سبکتر شده و بهتر بتواند به نظارت و سیاست گذاری بپردازد.
دکتر حافظی با تاکید بر این که طی 30 سال گذشته اختیارات شوراها محدودتر شده، اضافه کرد: با توجه به این که شوراها در این دوره از بلوغ بیشتری برخوردار میباشند، انتظار میرود در بازنگری اخیر قانون شوراها در کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی، حکم حضرت امام (ره) در اردیبهشت 58 که اهمیت زیادی برای اداره کشور توسط مردم قائل بودند، ملاک عمل قرار گیرد. عضو شورای اسلامیشهر تهران در پایان خاطرنشان کرد: در قالب کمیسیون سلامت شورای شهر برنامههای حوزه سلامت دیده شده و با پرداختن به نقاطی که مغفول مانده، سلامت کل جمعیت شهر تهران را در نظر داریم.
عضو کمیسیون سلامت و محیطزیست شورای شهر تهران