ایمنی و بهداشت در کشاورزی

ایمنی و بهداشت در کشاورزی

 

 

در دنیای امروزی تقریبا“ نیمی از نیروی کار در بخش کشاورزی مشغول بکار هستند ( حدود 3/1 میلیارد نفر ) . با این وجود , بخش کشاورزی به دلیل تمرکز نیروهای بهداشت حرفه ای بر روی صنایع مورد غفلت واقع شده است . بیشتر قربانیان بخش کشاورزی کشاورزان کشورهای در حال توسعه می باشند. طبق برآورد ILO سالانه 170000 نفر از کشاورزان به دلیل انجام کار کشته می شوند ( حوادث در اثر ماشین آلات کشاورزی و مسمومیت ها ). این بدان معناست که ریسک مرگ در کشاورزی دو برابر سایر مشاغل است. وشغل کشاورزی بعد از کار در معادن وصنایع راه وساختمان سومین شغل پر مخاطره دنیا محسوب می شود ...

ادامه ی مطلب ...

برای دسترسی به ادامه ی مطلب، باید عضو سایت بشوید. اگر قبلا در سایت عضو شده اید، برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید.
هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...