نکاتی برای استفاده از مایکروویو

نکاتی برای استفاده از مایکروویو

 

مایکروویو از ترکیب دو واژه مایکرو (MICRO) به معنی کوچک و ویو (WAVE)به معنی موج تشکیل شده است و به معنای امواج با طول موج کوتاه و تعداد نوسانات (فرکانس) بسیار بالا است. مایکروویو نوعی از امواج الکترومغناطیسی است، در واقع امواجی رادیویی با فرکانس بسیار بالا هستند. هر چه فرکانس تشعشع بالاتر رود، طول موج آن کمترمی شود. فرکانس چنین امواجی بین300 مگاهرتز تا چند گیگاهرتز در ثانیه می تواند باشد. برد چنین امواجی کوتاه بوده و در حد چند متر است، ولی میزان نفوذ آن ها نسبتاً بالا است.
هنگام استفاده از مایکروویو باید نکاتی را در نظر داشته باشید تا با رعایت آنها، پخت غذا به بهترین و سالم ترین شکل انجام شود که برخی از آنها به شرح زیر است:

هنگام روش کردن دستگاه و گرم کردن غذا فاصله یک تا 2 متری را رعایت کنید.
بسته بودن در دستگاه هنگام پخت غذا یا گرم کردن بسیار ضروری است زیرا اگر به هر دلیلی در مایکروویو محکم بسته نشود، امواج آن می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامت افراد شود.
 قبل از مصرف غذای گرم شده در فر مایکروویو حداقل 30 ثانیه صبر کنید.
 فر مایکروویو خالی را روشن نکنید.
هیچ گاه قوطی های کنسرو یا قوطی و شیشه های در بسته محتوی مواد غذایی در داخل دستگاه قرار ندهید.
هرگز تخم مرغ درسته را در مایکروویو قرار ندهید.

1 نظر

  1. KalieKalie:

    In awe of that anersw! Really cool!